SARMED: Νέα συνεργασία με την εταιρεία ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ ΑΕΒΕ

24 Ιουνίου 2022 | Νέα Μελών

H SARMED, αξιοποιώντας τη μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο των logistics και εστιάζοντας στην καινοτομία και στις τάσεις του μέλλοντος, προχωρά διαρκώς σε νέες συνεργασίες για να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της.

Η SARMED, πιστή στο όραμα και στις αξίες της, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ ΑΕΒΕ για το έργο της αποθήκευσης κατεψυγμένων προϊόντων στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ψυκτικών θαλάμων της SARMED στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Η εταιρεία ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ ΑΕΒΕ, μια οικογενειακή επιχείρηση του κλάδου των ειδών διατροφής, αναπτύσσεται διαρκώς και προσφέρει προϊόντα πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την πιστή τήρηση προδιαγραφών. Η εμπιστοσύνη της ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ ΑΕΒΕ αποδεικνύει την υπεροχή της SARMED στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων σε συνθήκες κατάψυξης.

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της SARMED το νέο της συνεργάτη!

SARMED

Η SARMED είναι μια πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Logistics. Ηγέτιδα στον τομέα του 3PL, προσφέρει καθετοποιημένες προηγμένες υπηρεσίες ξηρού αλλά και ψυχρού φορτίου.

Παράλληλα καλύπτει τη διαχείριση κάθε είδους καταναλωτικού αγαθού, από πολύ μικρά αντικείμενα μέχρι βαριά και ογκώδη. Διαχειρίζεται ένα επιλεγμένο δίκτυο μεταφορών και οργανισμών με χωρητικότητα 600 οχημάτων όλων των κατηγοριών. Ειδικεύεται επίσης στις τελωνειακές / φορολογικές αποθήκες, τις υπηρεσίες εκτελωνισμού και κάθε είδους τελωνειακές διατυπώσεις, καθώς και την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τελωνειακά θέματα.

To όραμά μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή σε υπηρεσίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα διεκδικώντας παράλληλα διεθνή παρουσία και αναγνώριση για την αξιοπιστία, την ποιότητα, την ασφάλεια, την ευελιξία, την τεχνολογική υπεροχή, το εύρος των καθετοποιημένων υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Η εταιρεία στηρίζεται σε στέρεες βάσεις και αξίες όπως αυτές της ακεραιότητας, αντικειμενικότητας και της αξιοκρατίας, της καινοτομίας, της αλληλεγγύης, της εμπιστοσύνης και του σεβασμού, τόσο εσωτερικά, προς τους εργαζόμενους της εταιρείας, όσο και προς την ευρύτερη κοινωνία και το περιβάλλον, ως αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ