GIZELIS ROBOTICS: Η Gizelis Robotics διακρίθηκε στα Diamonds of the Greek Economy 2021

16 Ιουλίου 2021 | Νέα Μελών

Οι ρομποτικές τεχνολογίες και καινοτομίες της Gizelis Robotics οδηγούν
στην επιχειρηματική αριστεία και ανάπτυξη της Βιομηχανίας στην εποχή του Industry 4.0.

Μια νέα σημαντική διάκριση απέσπασε η Gizelis Robotics βραβεία «Diamonds of the Greek Economy 2021», στην διοργάνωση – θεσμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας, στην οποία αναδεικνύονται οι δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις. Η φετινή διάκριση στα Diamonds 2021 έρχεται να επιβραβεύσει μια συνεχή πορεία τεχνολογικής πρωτοπορίας και ανάπτυξης που έχουν καθιερώσει την Gizelis Robotics, ως τον μεγαλύτερο integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία και αγορά.

Σημειώνεται ότι η αξιολόγηση στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy» πραγματοποιείται με βάση συγκεκριμένους οικονομικούς δείκτες και κριτήρια μεταξύ των οποίων είναι η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.λπ., ενώ ταυτοχρόνως συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς επίσης και η δραστηριότητά τους σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.
Η Gizelis Robotics παρέχει σήμερα τόσο μοναδικές όσο και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και στις αγορές του εξωτερικού. Αναπτύσσει, επίσης, στην ελληνική και διεθνή αγορά, μια υπερσύγχρονη γκάμα συνεργατικών, αυτόνομων ρομπότ που αναβαθμίζουν την παραγωγική ικανότητα και την ικανότητα διαχείρισης υλικών των επιχειρήσεων σε τομείς, όπως είναι η βιομηχανία, το λιανεμπόριο, τα logistics, κα. γενικά. Η εταιρία ανταποκρινόμενη στις σημερινές πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες και αξιοποιώντας την πολύτιμη τεχνογνωσία της στον τομέα της ρομποτικής, δημιούργησε το Robotsafe™, το πρώτο Made in Greece αυτόνομο ελληνικό ρομπότ απολύμανσης, με τεχνολογία εκνέφωσης και με τεχνολογία UV-C. Το Robotsafe™ έχει κατασκευαστεί για εταιρικούς χώρους, εγκαταστάσεις, βιομηχανίες, αποθήκες, εργοστάσια, ξενοδοχεία, κέντρα διανομής, αεροδρόμια και υγειονομικούς χώρους και που πρόσφατα πέρασε με «άριστα» την αξιολόγηση του Ινστιτούτου Παστέρ.

Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Gizelils Robotics τονίζει: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η αγορά δίνει μια ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στην τεχνολογία μας. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τη Gizelis Robotics ότι αναγνωρίζεται ως μια από τις δυναμικότερες επιχειρήσεις τεχνολογίας για το 2021. Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε η εταιρία μας ο προσανατολισμός μας ήταν να αναπτύσσουμε λύσεις που απευθύνονται στην ελληνική και διεθνή αγορά. Οι προοπτικές ανάπτυξης της επιχείρησης περνούν μέσα από στρατηγικό σχεδιασμό και πλάνο ανάπτυξης για την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ η εταιρία βρίσκεται στο επίκεντρο των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων στο πλαίσιο του Industry & Factory 4.0, του smart manufacturing σε συνδυασμό με ιδιαίτερα απαιτητικές εφαρμογές 5G και IoT. Είμαι πολύ υπερήφανος που ηγούμαι μιας τόσο καινοτόμου εταιρίας και ακόμη περισσότερο γιατί η εταιρία αυτή βρίσκεται στην χώρα μας και είναι επανδρωμένη με Έλληνες μηχανικούς και επιστήμονες».

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ