GIZELIS ROBOTICS: Διπλή επιβράβευση και υψηλές διακρίσεις της Gizelis Robotics στα φετινά της ελληνικής βιομηχανίας «Manufacturing Excellence Awards 2021»

12 Οκτωβρίου 2021 | Νέα Μελών

«Silver Awards στο καινοτόμο made in Greece ρομπότ απολύμανσης Robotsafe και στην καινοτόμα εφαρμογή Smart Factory για τη νέα γραμμή Calpak για θερμοσυσσωρευτές».

Μια διπλή επιβράβευση απέσπασε η Gizelis Robotics στα “Manufacturing Excellence Awards 2021”, που διοργανώθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Communications με στόχο να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές στην ελληνική βιομηχανία. Συγκεκριμένα η Gizelis Robotics έλαβε ασημένιο βραβείο στη κατηγορία «Έρευνα και Ανάπτυξη» για το 1ο made in Greece αυτόνομο ελληνικό ρομπότ απολύμανσης RobotSafe με τεχνολογία εκνέφωσης και τεχνολογία UV-C και 2o ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Smart factory για το έργο «Ο ολικός μετασχηματισμός με σύγχρονη ρομποτική τεχνολογία της νέας γραμμής CALPAK για θερμοσυσσωρευτές». Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν μια ακόμη αναγνώριση της εταιρίας για το υψηλό επίπεδο καινοτομίας και των κορυφαίων ρομποτικών εφαρμογών και τεχνολογικών λύσεων που έχει αναπτύξει και που προσφέρουν λύσεις στις εξειδικευμένες ανάγκες των κλάδων της μεταποίησης και του ευρύτερου παραγωγικού κλάδου (Manufacturing), στο πλαίσιο και του Industry 4.0. Η Gizelis Robotics παρέχει σήμερα τόσο μοναδικές και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και στις αγορές του εξωτερικού. Η εταιρία έχει διακριθεί ως μια από τις 5 πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες start up ρομποτικής στον κόσμο.

Σημειώνεται ότι τα Manufacturing Excellence Awards τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του ΣΕΒ και τα βραβεία απονέμει υψηλού επιπέδου κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από κορυφαία στελέχη της ελληνικής βιομηχανίας, θεσμικών φορέων και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Σε δήλωσή του ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO της Gizelis Robotics τονίζει: «Για μια ακόμη χρονιά, συμμετείχαμε σε έναν ξεχωριστό θεσμό που τιμά την ελληνική βιομηχανία και τους ανθρώπους της. Που αναδεικνύει τις καινοτόμες προσπάθειες της ελληνικής παραγωγής και μεταδίδει το μήνυμα ότι η βιομηχανική αριστεία δημιουργεί υψηλή προστιθέμενη αξία στην οικονομία και μέρισμα ανάπτυξης σε όλους. Ευχαριστούμε την Κριτική Επιτροπή, και την BOUSSIAS Communications για την άψογη υλοποίηση της διοργάνωσης που τίμησε και φέτος την εταιρία μας και τους ανθρώπους της. Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι η ελληνική βιομηχανία διαθέτει ισχυρό αναπτυξιακό δυναμικό και δυνάμεις που μπορούν να την ωθήσουν στην ανάπτυξη μέσα από την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Με μεγαλύτερη ορμή και γνώση συνεχίζουμε να παράγουμε πρωτοποριακή -made in Greece- τεχνολογία αιχμής και για την εποχή «beyond the Industry 4.0.».

Ο Παναγιώτης Λάγιος, CTO και Cofounder της Gizelis Robotics, επισημαίνει: «Με πολύ μεγάλη χαρά και αίσθημα ικανοποίησης, είχα την τιμή να παραλάβω εκ μέρους της Gizelis Robotics, τα φετινά βραβεία MANUFACTURING GREECE 2021, που η διακεκριμένη κριτική επιτροπή αξιολόγησε και απένειμε στην εταιρία μας. Οι διακρίσεις για την καινοτόμα εφαρμογή Smart Factory στο πρωτοποριακό εργοστάσιο της Calpak και για το πρώτο Made in Greece αυτόνομο ελληνικό ρομπότ απολύμανσης Robotsafe, μας γεμίζουν αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια με αιχμή την σύγχρονη ρομποτική τεχνολογία. Τις φετινές διακρίσεις της αφιερώνω στην υπέροχη Ομάδα των στελεχών και μηχανικών της Gizelis Robotics. Οι άνθρωποι μας είναι το πιο πολύτιμο κεφάλαιο μας.»

GIZELIS ROBOTICS

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, μπορεί να αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η GIZELIS ROBOTICS αποτελεί τον ενδεδειγμένο Σύμβουλο/Συνεργάτη που έχει στόχο την ανάπτυξη και θέλει να ηγηθεί της αγοράς που δραστηριοποιείται. Στόχος της είναι η παροχή «Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που θα οδηγήσουν στην αύξηση της Παραγωγικότητας, της Ποιότητας, της Ευελιξίας και της Προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ