Natech: Η νέα στρατηγική συνεργασία Natech και Finclude ενισχύει την ανοιχτή τραπεζική στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

15 Οκτωβρίου 2021 | Νέα Μελών

H Natech επενδύει στον εμπλουτισμό του οικοσυστήματος του core τραπεζικού συστήματος CSB2 μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της με την FINCLUDE στο κομμάτι του PSD2 Aggregation. Μέσω της συνεργασίας αυτής τα ηλεκτρονικά κανάλια των πελατών της NATECH θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε πραγματικό χρόνο σε υπηρεσίες PSD2 ανοιχτής τραπεζικής και θα έχουν έτσι τη δυνατότητα προβολής λογαριασμών και στοιχείων κινήσεων τους από δεκάδες τραπεζικά ιδρύματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα PSD2 της Finclude οι πελάτες της Natech θα μπορούν να προσφέρουν στους χρήστες τους (φυσικά πρόσωπα) ψηφιακές υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας.

Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μέσα από τη χρήση των υπηρεσιών της Finclude θα είναι σε θέση να προσφέρουν προσωποποιημένες υπηρεσίες στους χρήστες τους και να αναπτύξουν νέες υπηρεσίες ψηφιακής τραπεζικής διευρύνοντας τα κανάλια τους και το κοινό τους.

Η Finclude είναι ένας πανευρωπαϊκός πάροχος υπηρεσιών πιστοληπτικής αξιολόγησης και επιτρέπει σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και άλλες εταιρείες να αξιολογήσουν την πιστοληπτική ικανότητα ιδιωτών, χρησιμοποιώντας machine learning πάνω στα πραγματικά τραπεζικά δεδομένα αυτών, μέσω των APIs ανοικτής τραπεζικής (PSD2). Η Finclude επιτρέπει στις εταιρείες να ενσωματώσουν ψηφιακά κατά την αξιολόγηση της οικονομικής κατάστασης των ιδιωτών, τη συναλλακτική τους συμπεριφορά ανά τα τραπεζικά ιδρύματα. Η εταιρεία είναι αδειοδοτημένος πάροχος υπηρεσιών PSD2 από την Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας.

Natech

Η Natech είναι ένας από τους 30 παγκόσμιους παρόχους χρηματοοικονομικού λογισμικού, με ισχυρή παρουσία στους τομείς των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ευρώπη και την Αφρική. Οι προσφερόμενες λύσεις λογισμικού καλύπτουν κάθε πτυχή των τραπεζικών και χρηματοοικονομικών αναγκών (βασικές τραπεζικές υπηρεσίες, καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ηλεκτρονική τραπεζική, κινητές τραπεζικές συναλλαγές και συστήματα πληρωμών) και έχουν τη δύναμη να επαναπροσδιορίσουν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και να προσφέρουν βελτιωμένη εμπειρία πελατών, αυξημένα επίπεδα λειτουργικής αποτελεσματικότητας και συνεχής εναρμόνιση με τις κανονιστικές απαιτήσεις. Το λογισμικό που προσφέρεται παρέχεται σε πολλαπλά μοντέλα ανάπτυξης και απόκτησης.

Σήμερα, η εταιρεία πέτυχε να είναι μία από τις παγκοσμίως κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της (Forrester, 2020) και ο κορυφαίος πάροχος στην ελληνική αγορά. Τα τελευταία 2 χρόνια, η Natech έχει βραβευτεί ως μια καινοτόμος εταιρεία και έχει επεκτείνει την πελατειακή της βάση με υψηλού κύρους πελάτες σε Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γεωργία, Νιγηρία, οδηγώντας σε μια τεράστια αύξηση του επιπέδου των πωλήσεων, του προσωπικού και των οικονομικών στοιχείων. Το λογισμικό της Natech προτιμάται ενεργά από τις τράπεζες Tier 4/5 και λειτουργεί σε πελάτες που λειτουργούν σε περισσότερες από 40 χώρες. Η Natech επέκτεινε επίσης την παρουσία της στη Γερμανία με νέο υποκατάστημα και ομάδα, καθώς και στην Αφρική με διανομείς στην Κύπρο, τη Νιγηρία, τη Ζάμπια, την Κένυα.

Περισσότερα νέα της Εταιρείας

X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ

    X

      Το όνομά σας *

      Το επίθετό σας *

      Email *

      Τηλέφωνο επικοινωνίας

      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

      X

        Στοιχεία εταιρίας

        Επωνυμία επιχείρησης*

        Tαχ. δ/νση διοίκησης

        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

        Έτος ίδρυσης

        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας

        Oνοματεπώνυμο*

        Email

        Τηλ